Hallo, Bezoeker! Inloggen of Inschrijven! Uw klantgegevens | Afrekenen
Winkelwagen bevat 0 producten
Kadobon FAQ
Aankopen van een kadobon.
Hoe een kadobon versturen.
Aankopen doen met een kadobon.
Innen van een kadobon.
Vragen ?
Innen van een kadobon.

Als je een kadonbon ontvangt via email zal het gegevens bevatten van de afzender en eventueel een boodschap van hun. De email zal ook een kadobonnummer hebben. Het is aan te raden dat je deze email afprint om in de toekomst bij te houden. Je kan je kadobon innen op twee manieren.
1. Door op de link te selecteren die in de email staat. Deze zal je naar de kadobon pagina van de winkel brengen. Je zal een account moeten aanmaken, voor je u kadobon kunt gebruiken. Nadien kan je met je kadobon aankopen doen.
2. Na het winkelen ga je afrekenen, op de pagina waar je een betaalmethode moet kiezen zie ook een veldje voor de code van de kadonbon in te vullen. Geef hier je code in en druk op de knop. Deze code zal worden toegevoegd aan je kadonbon account. Nu kan je aankopen doen met je kadobon
Help en ondersteuning
fotolijsten-wissellijsten.nl FAQ
Kadobon FAQ
Verzenden & retourneren
Neem contact op
 
 
art3000 Lijstenmakerij Rotterdam Nieuwe Binnenweg 355-c 3023 EJ Rotterdam T: 010-4760630 info @ fotolijsten-wissellijsten.nl
Wij zijn uitsluitend op afspraak te bezoeken op de Nieuwe Binnenweg in Rotterdam. ( Dit geldt ook voor het ophalen en brengen van bestellingen! )
Typefouten en tussentijdse prijswijzigingen voorbehouden - Copyright © 2022 fotolijsten-wissellijsten.nl